Onze projecten en realisaties

project Lj

De houthaard M-Design Luna 1000RD Diamond
dient hier als de perfecte room divider

Lees meer

Project bd

Voor een klant in Oostende werd er gekozen voor een bank in Wengé. Kolomkasten en haardmantel werden uitgewerkt in schilderbare materialen.

Lees meer

project Vw

Een gietvloer? Geen probleem, ook op deze vloerafwerking is het plaatsen van een haard perfect mogelijk. De accessoires geven hier het moderne geheel extra kleur.

Lees meer

project vk

In dit ontwerp is de voorzijde van de bank uitgewerkt in gerookte lariks, afgewerkt met een natuurstenen tablet in Blauwsteen Jeans.

Lees meer

project vb

Samen met de klant zijn we opzoek gegaan naar nieuwe materialen. Het resultaat: Lariks fineer  diep gezandstraald en gelakt.

Lees meer

project vr

In Varsenare plaatsten we een gashaard Luna 1150H Diamond. Volledig bekleed met Oost-Europese barnwood. Incl. een schuifdeur waarachter de T.V. is gemonteerd

Lees meer

Slank vuur in de keuken – Project ds

De Luna 550V gashaard, geplaatst met een visuele verticale verlenging in zwart glas, komt hier in combinatie met een lichtstraat perfect tot zijn recht.

Lees meer

Gashaard in loft te Gent – project sm

Voor een project in een loft in Gent, kozen we voor een horizontale gashaard met 2 hoeken in glas. De televisie zit mooi verborgen in de haardwand via swingende deurpanelen. Meerdere ingewerkte kasten zorgen voor een ruime berging en dus optimale benutting van de gebruikte ruimte. Een waar geslaagd project!

Lees meer

project – Haardwand met gashaard M-Design type Luna 1000CR Diamond te Diksmuide

Een eigentijds ontwerp met een gashaard Luna 1000CR Diamond. Een Tv wand met kasten onderaan, de laden en valdeur zijn afgewerkt in een witte lak met een donkere natuurstenen tablet.

Lees meer

project – Gashaard M-Design type Luna 1600DC met kasten op maat te Nieuwpoort

Een strak hedendaags design voor een appartement in Nieuwpoort, kasten op maat met een gashaard Luna 1600DC. Van de kasten werden de fronten afgewerkt in hoogglans lak. Voor het tablet werd gekozen voor een compact stone extra white poli.

Lees meer
Margo Design maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord