Over ons

proffesionele begeleiding Margo design haarden en interieurunieke ontwerpen Margo design haard en interieur

PROFESIONELE BEGELEIDING VAN A tot Z !

Margo Design is een toonaangevende speler in de haardenbouw. reeds meer dan een kwart eeuw plaatsen wij eigentijdse haardwanden met een veelzijdige functionaliteit. Onze interieurarchitecten luisteren en denken assertief met u mee.
Ons team zorgt voor de opmeting, ontwerp en plaatsing van uw volledige haardwand. Kortom, de totaaluitvoering wordt volledig gecoördineerd en geplaatst door EIGEN  vakmensen, een ervaren en enthousiast team.

– PROFESSIONELE BEGELEIDING VAN A tot Z
– FLEXIBILITEIT EN ZORGELOOSHEID
– KWALITATIEVE MATERIALEN
–  AFWERKING MET OOG VOOR DETAIL
– EIGEN SCHRIJNWERKIJ
– GOEDE NASERVICE

Architectuur met vuur Margo design heeft er zijn handelskenmerk van gemaakt haardwanden te creëren die  volledig afgestemd zijn op uw interieur. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties, bieden we talloze mogelijkheden om de haardwanden complementair te maken met hun omgeving of ze bouwen de haardwand als een echte blikvanger. Bij de vormgeving van onze haardvuren gaan wij altijd uit van de puurheid van het vuur. De esthetiek, sobere en strakke lijnen zorgen ervoor dat onze producten onlosmakelijk verbonden zijn met architecturaal design.

Sterk maatwerk – Ons vakmanschap en onze kijk op interieur hebben zich uitgebreid van haardwanden naar een breed aanbod aan maatwerk. Doorgedreven detaillering, doordachte materiaalkeuzes en een duidelijke kijk op uw noden, zorgen er voor dat het maatmeubilair perfect binnen uw woonomgeving past.

Contacteer ons
Of bel ons 050 24 02 53
Margo Design maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord