Volg onze tips voor een geslaagd bezoek aan Bis 2022!

21/09/2022
Bis beurs 2022 Tips voor een geslaagd bezoek

Heeft u plannen om te renoveren of een nieuwbouw te plaatsen? Of droomt u al lang van een specifiek interieur project? Dan is een bouw- en interieur salon de ideale plaats om inspiratie op te doen en advies te verzamelen.

Misschien heeft u wel concrete plannen om een haardwand op maat te laten plaatsen.

Neem dan voor uw bezoek aan Bis 2022 even de tijd om na te denken over de volgende 4 vragen en keer tevreden terug naar huis.

  1. Welke stijl vindt u het mooist?

Margo Design wil uw droom realiseren. De visuele omschrijving van uw project is ons vertrekpunt. Inspirerende foto’s kunnen hierbij een grote hulp zijn. Denk aan Pinterest, woonblogs…

Nog geen enkel idee over de stijl? Op onze stand vindt u ongetwijfeld de inspiratie die u zoekt op het gebied van stijl en materialen.

  1. Welk type haard past het best bij u?

Houdt u van een authentiek vuur? De geur en het geknisper van hout geven een extra dimensie aan de gezelligheid van een houthaard met een liftdeur of een inbouw houthaard.

Of vindt u het belangrijker om met 1 druk op de knop te kunnen genieten van het prachtig, verwarmend vlammenspel van een gashaard?

  1. Wat moet uw haardwand nog voor u doen?

Geeft een opgeruimd interieur u rust? Heeft u graag alles bij de hand als u geniet van de gezelligheid van uw haardvuur? Dan is een haardwand met kasten op maat van uw interieur ongetwijfeld een goed idee.

  1. “Last but nog least” Technische info…

Tip 1, 2 en 3 geven een visuele voorstelling van uw droom. De technische aspecten en de beschikbare ruimte bepalen echter in grote mate de haalbaarheid.

Breng de volgende informatie mee als u een concreet antwoord wenst op uw vragen:

Nieuwbouw?

Breng uw plannen mee. Om het rookkanaal correct te kunnen berekenen, hebben we de grondplannen en de doorsnede nodig.

Renovatie? Ombouw van een bestaande haard?

Breng naast de plannen ook foto’s mee die een duidelijk overzicht geven van de bestaande ruimte. Bij voorkeur meerdere foto’s genomen vanuit verschillende standpunten.

Deze informatie is ook belangrijk:

  • Binnen afmetingen van de schouwpotten
  • Afmetingen van de al uitgevoerde betonboringen
  • Diameter van de buizen die al aanwezig zijn. (Een foto is zeker handig.)

Verkiest u een houthaard? Is er al verse lucht toevoer beschikbaar?

U kiest voor een gashaard? Is er al gas aanwezig? Is er een stopcontact in de buurt?

Wilt u een inbouwhaard steken in een bestaande open haard? Bezorg ons dan de afmetingen van de opening. Hoogte, breedte en diepte.

Indien u dit wenst kunt u de beschikbare informatie al doorsturen naar charlotte@margo-design.be. Dan hoeft u hier niet meer aan te denken bij uw vertrek naar de Bisbeurs.

Wij kijken er alvast naar uit om u te ontmoeten.

Margo Design maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord