Onze projecten

project Lj

De houthaard M-Design Luna 1000RD Diamond
dient hier als de perfecte room divider

Lees meer

Project bd

Voor een klant in Oostende werd er gekozen voor een bank in Wengé. Kolomkasten en haardmantel werden uitgewerkt in schilderbare materialen.

Lees meer

project Vw

Een gietvloer? Geen probleem, ook op deze vloerafwerking is het plaatsen van een haard perfect mogelijk. De accessoires geven hier het moderne geheel extra kleur.

Lees meer

Project vk 1

Een vestiarewand in laminaat. Voorzien van binnenlades en kastroedes naar de wensen van de klant.

Lees meer

project vk

In dit ontwerp is de voorzijde van de bank uitgewerkt in gerookte lariks, afgewerkt met een natuurstenen tablet in Blauwsteen Jeans.

Lees meer

project vb

Samen met de klant zijn we opzoek gegaan naar nieuwe materialen. Het resultaat: Lariks fineer  diep gezandstraald en gelakt.

Lees meer

project vr

In Varsenare plaatsten we een gashaard Luna 1150H Diamond. Volledig bekleed met Oost-Europese barnwood. Incl. een schuifdeur waarachter de T.V. is gemonteerd

Lees meer

Project ds

De Luna 550V gashaard, geplaatst met een visuele verticale verlenging in zwart glas, komt hier in combinatie met een lichtstraat perfect tot zijn recht.

Lees meer

project sm

Voor een project in een loft in Gent, kozen we voor een horizontaal ontwerp. Het tablet werd vervaardigd uit Carrara C gedrimd & geborsteld.

Lees meer

project co

Een eigentijds ontwerp in Diksmuide met een gashaard Luna 1000CR Diamond. De fronten van de bank zijn gelakt.

Lees meer